Tervehdys jäsenet !

Muistathan että 31.3.2019 kasvattajatietosi poistuvat Persialaiskissat ry kotisivuilta osoitteessa www.persialaiskissat.net, ellet itse käy aktivoimassa niitä. Kasvattajatiedot kotisivuilla on aktivoitava itse vuosittain. Tarkemmat ohjeet löydät kirjautumalla tunnuksillasi sisään omille sivuille kotisivujen ylälaidan Yhdistys-painikkeen alta Jäsenpalvelut-linkistä. Jos sinulla ei ole tunnuksia tai salasana on unohtunut niin ota yhteys marika@persialaiskissat.net.
Sinulle näkyy päivämäärä johon asti kasvattajatiedot näkyvät yhdistyksen Kasvattajat-listalla. Klikkaa Aktivoi tiedot vuodelle 2019. Jäsenmaksu pitää olla maksettuna. Jos olet lopettanut kasvatuksen tai haluat ehkä pitää taukoa tietojesi näkymisessä, klikkaa Piilota omat tiedot kasvattajat-sivulta painiketta.
Sääntömääräisessä vuosikokouksessa 9.3.2019 viime vuoden tilitys hyväksyttiin, hallitus sai vastuuvapauden sekä vuoden 2018 toimintakertomus hyväksyttiin. Suunnittelimme tämän vuoden toimintaa ja siitä tarkemmin myöhemmin. Jos olet unohtanut maksaa jäsenmaksun, niin sen ehtii vielä jotta Persialaiskissa lehti nro 1 tipahtaa postiluukusta. 
Lehti on pian menossa painoon ja ilmestyy lähiaikoina., Tämän vuoden hallituksen uudet jäsenet kertovat itsestään sekä esitellään Vuoden kissat 2018.  Mukana monta muuta mukavaa juttua ja artikkelia.
 
Jos jäsenmaksu on unohtunut niin sen voi vielä maksaa saamallasi jäsenmaksulaskulla tai ottamalla yhteyttä hallituksen jäseneen. Vain vuoden 2019 jäsenmaksun maksaneet saavat vuoden ensimmäisen lehden.

Mukavaa kevättä kaikille !

Persialaiskissat ry
Hallitus