Valokuvauskilpailu jäsenille !

Valokuvauskilpailu jäsenille!

Kilpailuluokat

Rakkautta on…
Nämä kuvat kertovat rakkaudesta. Rakkautta on esimerkiksi kissojen välinen ystävyys, kissan ja ihmisen läheisyys tai vaikkapa kissan rakkaus johonkin lempiesineeseen tai -asiaan.

Kissan lempipuuhat
Suuri Saalistaja, sohvatyyny, agility-mestari, kotiapulainen, iloinen ulkoilija – kaikki puuhat, joista kissa pitää. Tämän kilpailuluokan kuvissa kissat esittelevät omia lempipuuhiaan ja harrastuksiaan.

Hupikuva
Joskus sitä vain onnistuu olemaan kameran kanssa oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tähän kilpailuluokkaan ovat tervetulleita kaikenlaiset hauskat kissa-aiheiset kuvat.

Kilpailun säännöt:
Persialaiskissa ry:n jäsen voi osallistua korkeintaan kolmella itse ottamallaan kuvalla kuhunkin kilpailuluokkaan. Kuvissa täytyy esiintyä joko persialainen tai exotic. Kuvan oheen pyydämme liittämään lyhyen kuvatekstin.

Kuvat lähetetään 31.12.2019 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse marika.lahti@persialaiskissat.net  tai osoitteella Marika Lahti, Pohjantie 3, 37830 VIIALA. Jos haluat että paperikuvat palautetaan, laita palautuskuori postimerkkeineen mukaan, kiitos.

Kilpailun kuvat julkaistaan Persialaiskissat ry:n kotisivuilla osoitteessa  www.persialaiskissat.net  sekä Facebookissa  joissa voi äänestää suosikkiaan 15.2.2020 saakka.  Voittajat ratkaistaan annettujen äänien ja Persialaiskissat ry:n hallituksen valitseman tuomariston perusteella. Kunkin kilpailuluokan kolme parasta palkitaan.

Kilpailuluokkien voittajat julkaistaan Persialaiskissalehdessä. Persialaiskissat ry varaa oikeuden julkaista myös muita kilpailuun osallistuneita kuvia jäsenlehdessään.
Kiitos!