Jäsenmaksuasiaa niille joilta se ehkä on jäänyt huomaamatta !

Lasku jäsenmaksusta tuli 4/2022 lehden mukana. Löydät sen lehden viimeiseltä sivuaukeamalta. *Viitenumerosi on lehden takakannen osoitetarrassa. Jäsenmaksun eräpäivä on 31.1.2023, joten huolehdithan sen kuntoon eräpäiväänmennessä, jotta pysyt lehden postituslistalla mukana (1/2023 lehti postitetaan vain jäsenmaksun 2023 maksaneille).

Ohessa myös tiedot jäsenmaksusi maksamista varten; käytäthän viitenumeroa. Tarvittaessa voit pyytää viite./jäsennumerosi: osoitteet@persialaiskissat.net

Saaja: Persialaiskissat ry.
IBAN: FI26 1112 3000 2616 58
Summa: 25,00EUR
Viitenumerosi: *

Persialaiskissat ry on toiminut itsenäisenä yhdistyksenä vuodesta 1992 alkaen. Pyrimme tänäkin vuonna järjestämään jäsenillemme monipuolista ja kiinnostavaa toimintaa sekä tietysti neljä numeroa Persialaiskissa-lehteä. Ajankohtaisista tapahtumistamme tiedotamme tarkemmin Persialaiskissa- lehdessä, kotisivuillamme www.persialaiskissat.net sekä yhdistyksen sivulla Facebookissa.

Kevätterveisin,
Persialaiskissat ry