UKK Jäsenmaksut

Usein kysyttyjä kysymyksiä jäsenmaksuista?

Mitä eroa on varsinaisella – ja perhejäsenellä?

Perhejäseneksi voi liittyä ainoastaan siinä tapauksessa, että perheeseen
(= samassa osoiteessa) kuuluu varsinainen jäsen. Perhejäsenelle ei tule omaa lehteä, sen vuoksi perhejäsenen jäsenmaksukin on huomattavasti halvempi kuin varsinaisen jäsenen. Esimerkiksi yhdistyksemme Vuoden Kissa -kilpailuun voi osallistua vain ainoastaan jäsenemme. Eli jos kissa on kahden omistajan nimissä, täytyy kummankin omistajan olla yhdistyksemme jäseniä. Tällöin on perheelle huomattavasti halvempaa maksaa yksi varsinaisen jäsenen jäsenmaksu, sekä muut perheen jäsenet perhejäseniksi.

Olen maksanut jäsenmaksuni, mutta en ole saanut yhdistykseltä postia?

Pankki toimittaa yhdistyksellemme säännöllisin väliajoin tiliotteen, josta selviää uusien jäsenien tiedot. Pahimmassa tapauksessa voi mennä lähes kuukausi, ennen kuin yhteystietosi tulevat yhdistyksemme tietoon. On myös syytä tarkistaa, oletko muistanut ilmoittaa viesti- kohdassa oman nimesi ja osoiteesi, sillä ilman niitä emme voi ottaa sinuun yhtyttä. Nopeuttaaksesi tietojesi päivittymistä jäsenrekisteriimme, voit lähettää jäsenrekisterinpitäjällämme kopion maksukuitistasi.

Liityin kesken vuotta jäseneksi, saanko silti alkuvuoden lehdet?

Kesken vuotta jäseneksi liittyneille toimitetaan alkuvuoden lehtiä niin kauan kuin niitä varastossamme riittää. Tilaamme aina hieman enemmän lehtiä, kuin mitä jäsenmäärämme lehden painoon menon hetkellä on. Uudet jäsenet jokatapauksessa saavat kirjeen yhdistykseltämme.

Kuka voi liittyä yhdistykseenne? Suoritatteko karsintaa jäsenien suhteen?

Kuka tahansa persialaisista tai exoticeista kiinnostunut voi liittyä jäseneksemme, emmekä suorita jäsenten suhteen karsintaa. Jäsen voidaan Persialaiskissat ry:n sääntöjen mukaan erottaa, mikäli jäsen on toiminnallaan ja käytöksellään huomattavasti vahingoittanut yhdistystä. Päätöksen erottamisesta tekee yhdistyksen hallitus.