Rotuneuvojat

Rotuneuvonta

Haluatko trimmausvinkkejä? Tarvitsetko muuta apua kissasi kanssa? Haluatko tietää kissasi tai pentujesi tason verrattuna standardiin? Kiinnostaako näyttelyt tai kasvatus?

Onko sinulla jotakin muuta persialais- ja exotickissoihin liittyvää kysyttävää tai mieltä askarruttavaa?

Persialaiskissat ry auttaa jäseniään erilaisissa rotua koskevissa ongelmatilanteissa. Jos tarvitset esim. neuvoja kissasi trimmauksessa ja näyttelykuntoon laittamisessa voit pyytää apua yhdistyksen mentoreilta, joka neuvovat tai ohjaavat eteenpäin tarvittaessa.

Saat neuvoja myös kasvatukseen ja terveydenhoitoon liittyvissä ongelmissa. Muista kuitenkin, että kissan sairastuessa on otettava yhteyttä eläinlääkäriin.

Persialaiskissat ry:n hallituksen jäsenet ovat lupautuneet toimimaan mentoreina ja auttamaan mahdollisissa persialaisia ja exoticejä koskevissa kysymyksissä. Muista myös, että kissasi kasvattaja auttaa varmasti mielellään sinua!

Voit ottaa yhteyttä hallituksen jäseniin laittamalla sähköpostia osoitteella etunimi @ persialaiskissat.net.

Hallituksen jäsenten tiedot löydät täältä.

Muistathan, että kaikki yhdistyksemme toimihenkilöt ovat vapaaehtoisia persialaisista ja exoticeista kiinnostuneita henkilöitä. Useimmat heistä käyvät myös päivätöissä, joten todennäköisesti tavoitat heidät parhaiten iltaisin.